Retrospective Facilitator Gathering

Regardless of what we discover...

User Tools

Site Tools


andreas9

ICT, Internet , Internet Design & expert .

Net te Internet IT is een onpartijdige ICT agentschap uit Drachten dat meer dan 15 1-5 jaar Bide IT-oplossingen voor verschillende bedrijven in het Midden-en Kleinbedrijf . Onze diensten onder technieken management, community beheer , installaties management, systeem beveiliging, werkstation bescherming, programma en gehost uitwisseling .

System beheer is slechts een van de key elementen binnen de IT van een bedrijf. System beheer bevat de operatie van de systeem en de controle van de backups . Het is zeer belangrijk dus je kunt neem gewoon zonder zorgen , dat zodat te hebben . Goed community heeft zorg . Dat is voornamelijk omdat de internet is verhoging. Controls op veiligheid updates is dientengevolge niet steeds onnodige.

We zijn geaccrediteerd reseller van Firewalls. Onze firewalls om behouden bezoekers dat niet aangemoedigd in uw community waar het verkeer is beschermd ook alle Versturen . In een gecodeerde vorm uit de info dat extra was verder zou kunnen get te toepassingen en plaatsen gedefinieerd . SSL VPN aansluitingen kan ook gecreëerd door toegang network Internet naar Net IT. De Firewall Internet te kunnen werknemers te zorgeloos met volledige web koppeling, dat is veilig .

Sinds maart 2014 kunt u ook contact met ons op om creëren website . produceren sites in het WordPress programma. Een CMS je zou kunnen uw pagina's je zelf en waar je bent geplakt op hoge onderhoud of grote licentie kosten .

produceren een website naast , online marketing een steeds belangrijk as . dit betekent direct te rekening houden dit aan het begin van het  website  Eerste, onderzoeken  sleutelwoorden wens te gevonden , en aan de hand daarvan, de site u worden geproduceerd.

U kunt ook ook beslissen te optimaliseren voor Google advertenties . Uw website Omdat het is een beroep je in staat bent om zijn correct out-source naar Net naar Net IT . In overleg met , we kunnen het bezit een fatsoenlijke ad woorden campagne voor u persoonlijk boot . De hoger en scherper inspanning, de prijs mei val u . Wat betekent dat kon te gemaakt direct , de onderste Wanneer een campagne goed-set up, deze mei zeker leiden tot meer bezoekers.

Net te Net assisteert u te krijgen. Maximize advertenties Niet alleen reclame op AdWords, maar ook met marketingbureau op talrijke sociale media zoals Facebook .

In het geval u aantal van onze goederen, neem dan contact met ons . U kunt zeker doe het door telefoneren 0512 36 00 7 7 of e-mailing data@nettonet.nl. Op onze website www.nettonet.nl is het mogelijk om | meer info lokaliseren vinden over onze producten .

We zijn dagelijks 9:00-17:00 en u graag om uw vragen te beantwoorden queries.

Net to Net

andreas9.txt · Last modified: 2018/10/27 07:58 (external edit)